БИТ ФЕСТ: РАБОТИЛНИЦА ЗА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА

БИТ ФЕСТ: РАБОТИЛНИЦА ЗА УМЕТНИЧКА ФОТОГРАФИЈА

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Во рамките на Бит Фест се одржа, креативна работилница за уметничка фотографија, организирана од Фото Кино Клуб Битола. Предавачи на работилницата беа Димитар Чунговски, Александар Георгиев и Коста Дупчинов.

На работилницата беа реализирани повеќе активности, меѓу кои практична работа, консултации со учесниците во просториите на Фото Кино Клуб Битола, изложба на фотографии од креираните дела, а беа доделени и благодарници.