ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ПЕЛАГОНИСКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ПЕЛАГОНИСКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Новите градоначалници од деветте општини на Пелагонискиот плански регион, денеска ја одржаа првата конститутивна седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион. На седницата, беше донесена одлука за избор на претседател, со која едногласно за претседател на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион, избрана е градоначалничката на општина Битола, м-р Наташа Петровска.