user

Author Archives: user

БИТОЛА ЌЕ ДОБИЕ НОВ ПАРК

На површина од 25.000 метри квадратни, од денес започнаа работните активности со кои ќе биде уреден нов парк во Нова...

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ФИЗИЧКА ДОСТАВА ОД СТРАНА НА АПЛИКАНТИТЕ ОД КОНЕЧНАТА ЛИСТА ПО ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

Апликантите од конечната листа, по утврдениот распоред за достава на документацијата потребно ќе биде физички да ги достават во оригинал...

КОНЕЧНА ЛИСТА НА АПЛИКАНТИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ СО УТВРДЕН РАСПОРЕД ЗА ФИЗИЧКА ДОСТАВА НА ДОКУМЕНТАЦИЈАТА

Општина Битола, со овој повик, комплетно ја потврди својата транспарентност, ставајќи посебен акцент на можностите на новото време преку воведување...