user

Author Archives: user

ВО БИТОЛА СЕ ОДБЕЛЕЖУВА ДЕНОТ НА ЕВРОПА

Песна, радост, игра и креативност, денеска го раздвижија Плоштадот Магнолија, внесувајќи посебна енергија низ креативноста на учениците од основните училишта кои преку своите изработки...

АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИ ДЕПОНИИ

Општина Битола и јавните претпријатија од општината, се вклучија во акцијата за средување, чистење и разубавување на животната средина во општините во...