user1 user1

Author Archives: user1 user1

ВО СОУ ГИМНАЗИЈА „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА НА МАКЕДОНСКИОТ УМЕТНИК ВАСКО ТАШКОВСКИ

Во библиотеката на СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“, денес беше отворена изложбата на познатиот македонски уметник, академик Васко Ташковски. Тој...

РАБОТНА СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТОНИ КОЊАНОВСКИ И НОВИОТ РЕКТОР НА УКЛО ИГОР НЕДЕЛКОВСКИ

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, денес имаше работна средба со новиот ректор на битолскиот универзитет, проф. Д-р Игор Неделковски....