user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ ИНИЦИРАШЕ ОТПОЧНУВАЊЕ НА ПОСТАПКАТА ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ГРЕЕЊЕТО ВО ДЕТСКАТА ГРАДИНКА „КОЛИБРИ“

Цевниот систем кој е стар колку и објектот на детската градинка „Колибри“, е главната причина поради која неодамна се појави...

СОСТАНОК НА ЗАЕДНИЧКИОТ КОНСУЛТАТИВЕН КОМИТЕТ МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И КОМИТЕТОТ НА РЕГИОНИТЕ НА ЕУ

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, денеска присуствуваше на дваесеттиот состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Македонија и Комитетот...

ЛОКАЛНИОТ ЕКОНОМСКО СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ ЌЕ УЧЕСТВУВА ВО ИЗРАБОТКАТА НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА ОПШТИНАТА, А ИСТОВРЕМЕНО ИЗГОТВУВА И АКЦИОНЕН ПЛАН ЗА РАБОТА

Локалниот економско социјален совет на општина Битола, денес ја одржа втората седница, на која беше усвоен Предлог деловникот за работа,...