user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ ДОНИРАШЕ КНИГИ СО БРАЈОВО ПИСМО ВО НУУБ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, денеска донираше книги со Брајово писмо во НУУБ „Свети Климент Охридски“.  Со зголемувањето на...

УСВОЈУВАЊЕТО НА БУЏЕТОТ ЌЕ ОВОЗМОЖИ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИТЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА ВО 2022 ГОДИНА

Интегрален текст на Градоначалникот Тони Коњановски на седницата за донесување на Буџетот на Општина Битола Почитувана Претседателке на Советот на...