user1 user1

Author Archives: user1 user1

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА 23 УЛИЦИ, ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НОВИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ, ИНВЕСТИЦИИ ВО ЕКОНОМСКИОТ РАЗВОЈ И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА СЕ ДЕЛ ОД ПРОЕКТИТЕ КОИ ЌЕ ГИ РЕАЛИЗИРА ОПШТИНАТА ВО 2022 ГОДИНА

На денешната седница на Советот на Општина Битола, согласно дневниот ред, пред советниците се Програмите за работа на јавните претпријатија...