user1 user1

Author Archives: user1 user1

ВО ПРЕСРЕТ НА ПРАЗНИКОТ „СВЕТИ НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“, ЗАШТИТНИКОТ НА ГРАДОТ, ОПШТИНА БИТОЛА ЗА ПРВПАТ ГИ НАГРАДУВА ТАЛЕНТИРАНИТЕ УЧЕНИЦИ

На иницијатива на градоначалникот, Тони Коњановски, годинава за првпат по повод, Денот на Заштитникот на градот, „Свети Нектариј Битолски“, општина...

ЗАПОЧНАТИ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА НОВИОТ СОСТАВ НА СОВЕТОТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и Претседателката на Советот на општината, Габриела Илиевска, денес одржаа работен состанок со претставниците...