user1 user1

Author Archives: user1 user1

ШАМПИОНКИТЕ НА МАКЕДОНИЈА, МЛАДИНКИТЕ ОД ЖФК АТЛЕТИКО ОД БИТОЛА НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ

После постигнувањето на големите резултати и освојувањето на шампионската титула од страна на Женскиот фудбалски клуб „Атлетико“, градоначалникот на општина...