user2 user2

Author Archives: user2 user2

ПРОДОЛЖУВААТ КООРДИНАТИВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ

Градоначалничката на Општина Битола м-р Наташа Петровска одржа средба за продолжување на координативните активности, со надлежните лица на најинволвираните институции...