user2 user2

Author Archives: user2 user2

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА КАПИТАЛНАТА И УПРАВУВАЧКА СТРУКТУРА НА РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК И РК ПЕЛИСТЕР

Четирипартитниот договор за уредување на капиталната и управувачка структура на РК Еурофарм Работник АД Битола и РК Пелистер АД Битола,...