user2 user2

Author Archives: user2 user2

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЗАПОЧНУВА СО КОНКРЕТНИ ОСТВАРУВАЊА НА КАПИТАЛНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА

Министерот за култура Хусни Исмаили денеска оствари работна средба со градоначалниците на општините Битола, Липково, Боговиње, Врапчиште, Крушево и на...