News

СПОРТИСТИТЕ ДАРУВАА КРВ

Во спортската сала „ Младост “ во Битола, се одржа традиоцалната крводарителска акција на спортистите заедно со вработените во локалната...

СТАРАТА КАСАРНА ДОБИВА НОВ ЛИК

Во „ Златен Рид “, новата населба која се протега на територијата на Старата Касарна, Општина Битола извршува голем број...