News

ПОСЕТА НА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ТАКИ ДАСКАЛО

Градоначалникот на Општина Битола д-р. Владимир Талески денес оствари средба со граѓани, во урбаната заедница Таки Даскало. Благодарение на Здружението...