Uncategorized

ИЗГОТВЕНИ ПРЕДЛОГ МАРКИ И АКТИВНОСТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА СОСТОЈБИТЕ ВО СТАРОТО ГРАДСКО ЈАДРО НА БИТОЛА

Градоначалникот на Општина Битола и Претседателот на Комората на овластени архитекти и овластени инженери, заедно со претставници на Општината, Комората...

ИНДИВИДУАЛНОТО И ЦЕНТРАЛНОТО ГРЕЕЊЕ ВО БИТОЛА – ТЕМА НА ДЕНЕШНИОТ СОСТАНОК НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНАТА И ЕКСПЕРТИ ОД МЕЃУНАРОДНАТА МРЕЖА „BANKWATCH“

Претставници на „Bankwatch Network“ – најголемата меѓународна мрежа на организации кои работат во полето на заштита на животната средина во...