Uncategorized

ОПШТИНА БИТОЛА ПОДГОТВЕНА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА КАПИТАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ И ПРОЕКТИ ВО ВРЕДНОСТ ОД ЕДНА МИЛИЈАРДА ДЕНАРИ

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски на денешната седница на Совет, информираше за развојната програма на општина Битола и изготвената...