Uncategorized

СО ЦЕЛ ИНТЕНЗИВИРАЊЕ НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТОНИ КОЊАНОВСКИ ДЕНЕС ВО ПОСЕТА НА ПОВЕЌЕ ОБЈЕКТИ

Во насока на согледување на состојбата на градежните активности и интензивирање на динамиката на изведба, Градоначалникот на Општина Битола, Тони...

СООПШТЕНИЕ

Општина Битола ги известува граѓаните дека при тековно одржување на улиците во градот во делот кај мостот во близина на...