Последни вести


ПЕТРОВСКА: НЕЗАВИСНО ОД ПРАВАТА НА ПРОСВЕТНИТЕ РАБОТНИЦИ, УЧЕНИЦИТЕ МОРА ДА БИДАТ ЗГРИЖЕНИ

На новинарско прашање дали во битолските училишта се штрајкува или пак наставата се одвива нормално, градоначалничката Петровска го даде следниот...

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ИМ ПОСАКА УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА НА ПРВАЧИЊАТА И ОСТАНАТИТЕ УЧЕНИЦИ

Над 760 првачиња денес ја започнаа учебната година во битолските основни училишта. Градоначалничката на Општина Битола м-р Наташа Петровска, заедно...