Последни вести


СО ЖЕЛБИ ЗА МНОГУ ЉУБОВ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА БИТОЛА ИМ ЈА ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА НА ДЕЦАТА ОД ЗАВОДОТ „КОЧО РАЦИН“

Креативност, топлина, ентузијазам и прекрасни чувства, денес го исполнија просторот на Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор,...

МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ НАЈАВИ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПОВЕЌЕ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ВО БИТОЛА

Директна поддршка од централната власт за подобрувањето на комуналната, патната и железничката инфраструктура во општината Битола и Пелагонискиот регион, најави...


Отчет 2013-2017

Отчет 2005-2017

БИТ ФЕСТ 2017