Последни вести


РЕАКЦИЈА ОД ОПШТИНА БИТОЛА ПО ПОВОД ОБЈАВЕНАТА ВИЗИТ КАРТА НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА

Почитувани, Општина Битола најостро ги осудува манипулациите со визит картата на градоначалничката Наташа Петровска. Ги замолуваме медиумите кои веќе ја...

ПОВИК ЗА АКТИВНО УЧЕСТВО НА ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА ПРИ ИЗГОТВУВАЊЕ НА ПЛАНОТ ЗА ОДРЖЛИВА УРБАНА МОБИЛНОСТ

Почитувани граѓани на Битола, ДА ПЛАНИРАМЕ ЗАЕДНО! Битола, започна многу значајни активности за подготовка на План за одржлива урбана мобилност-ПОУМ....