СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Од понеделник 20.07.2020 година, продолжува реконструкцијата на ул. „Илинденска“, на потегот од ул. „Караорман“ до ул. „Мирче Ацев“. Регулирањето на сообраќајот на оваа делница, ќе биде согласно изготвениот времен сообраќаен проект.