user

Author Archives: user

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА ШВЕДСКА

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска попладнево имаше средба со Матс Стафансон, амбасадор на Шведска во Република Македонија. Во фокусот на средбата се...

ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ ЗА ПОУСПЕШЕНА НАСТАВА И КВАЛИТЕТЕН ВОСПИТНО ОБРАЗОВЕН ПРОЦЕС

Унапредување на воспитно – образовниот процес, обезбедување квалитетна настава и услови за континуиран напредок на учениците, овозможува следењето на современиот...