user1 user1

Author Archives: user1 user1

ПОБАРАНА ПОДДРШКА ОД ОД ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОРАТ ЗА ЕНЕРГИЈА ПРИ ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРИОРИТЕТИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ ВО БИТОЛСКИОТ РЕГИОН

Проектните партнери од проектот “Бенефит“, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, во рамките на посетата на Брисел,...

ПРОЕКТИТЕ ЗА ПОЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА ВО БИТОЛА – ТЕМА НА СОСТАНОКОТ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОРАТ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ И СОСЕДСКА ПОЛИТИКА НА ЕУ

Како дел од работната посета во Брисел, градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и секретарот Борче Димитровски, попладнево имаа состанок...