user1 user1

Author Archives: user1 user1

ОПШТИНА БИТОЛА СО НАЈВИСОК ПРОЦЕНТ НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ОПШТИНСКИОТ БУЏЕТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, на денешната седница на Советот на општина Битола, информираше за реализацијата на општинскиот буџет...

ШАМПИОНКИТЕ НА МАКЕДОНИЈА, МЛАДИНКИТЕ ОД ЖФК АТЛЕТИКО ОД БИТОЛА НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ

После постигнувањето на големите резултати и освојувањето на шампионската титула од страна на Женскиот фудбалски клуб „Атлетико“, градоначалникот на општина...