user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ И АМБАСАДОРОТ ГИР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА РАЗБИРАЊЕ ЗА ОТВОРАЊЕ „КУЌА НА ЕВРОПА“ ВО БИТОЛА

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и амбасадорот на Европската унија, Дејвид Гир, денес во Офицерскиот дом, потпишаа Меморандум за...