user2 user2

Author Archives: user2 user2

НОВ ЛИК НА ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ – ЌЕ БИДЕ ЕДИНСТВЕНО ВО ГРАДОТ СО СПОРТСКИ ТЕРЕНИ СО ТАРТАН МЕКА ПОДЛОГА

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска го посети СОТУ „Ѓорѓи Науммов“ и изврши увид на завршените инфраструктурни активности во училиштето...

ПРВА ОФИЦИЈАЛНА СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЗБРАТИМЕНИОТ ГРАД ЦЕТИЊЕ

Речиси една година по збратимувањето по електронски пат на Општина Битола и Престолнината Цетиње од Црна Гора, двајцата градоначалници Наташа...