БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ „SONIC ACOUSTIC CONCERT“

БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ „SONIC ACOUSTIC CONCERT“

На плоштадот „Магнолија“ битолчани имаа можност да уживаат во амплак изведба на музички хитови во изведба на македонски музичари.