БИТ ФЕСТ 2010- ИЗЛОЖБА ШИМБОВ. КОНЦЕРТ ШУМАНОВА И ПЕРКАШН ПЕРФОРМАНС

БИТ ФЕСТ 2010- ИЗЛОЖБА ШИМБОВ. КОНЦЕРТ ШУМАНОВА И ПЕРКАШН ПЕРФОРМАНС

Во Малата сала на Завод и Музеј  изложба на Андреј Шимбов

Во концертната сала на Завод и музеј концерт на Елена Шуманова, харфа.

На Широк сокак настапија Перкашн перформанс со Оливер Дуев