News

ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ

Акцијата на Општина Битола за чистење на дивите депонии заедно со јавните комунални претпријатија „Комуналец“, „Нискоградба“ и „Водовод“ за оваа...

ЗЕЛЕНА НЕДЕЛА 2015

„Природата – наше здравје, наше богатство“ Општина Битола и ЕУ Инфо точката организираа трибина  во рамките на Зелената недела на...