Uncategorized

НОВ ЛИК НА ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ – ЌЕ БИДЕ ЕДИНСТВЕНО ВО ГРАДОТ СО СПОРТСКИ ТЕРЕНИ СО ТАРТАН МЕКА ПОДЛОГА

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска го посети СОТУ „Ѓорѓи Науммов“ и изврши увид на завршените инфраструктурни активности во училиштето...