Uncategorized

ГРАЃАНИТЕ СВОИТЕ АПЛИКАЦИИ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ВИСОКОЕФИКАСНИ ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ МОЖАТ ДА ГИ ПРОВЕРАТ ПРЕКУ ВЕБ СТРАНАТА НА ОПШТИНАТА

Општина Битола, преку својата веб страна,  на сите граѓани кои аплицирале за субвенции на инвертер клима уреди им овозможи да...

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Во 8.00 часот утрово, успешно започна аплицирањето на граѓаните – жители на Општина Битола на јавниот повик за субвенционирање на...