Uncategorized

ИНИЦИЈАТИВИ НА ЛЕСС ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА МОЖНОСТИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ОРГАНИЗИРАНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА НА БИТОЛА НИЗ ЗИМСКА ПРИКАЗНА

Локалниот економско социјален совет, денес ја одржа четвртата седница, на која беа продолжени мандатите на претседавачот Гордана Балтовска, како претставник...

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ПОМИРУВАЊЕТО, ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БИТОЛА

Во Битола, денес се одбележа Денот на помирувањето по Првата светска војна и француско – германското зближување, традиционално на Француските...