Uncategorized

АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИТЕ „БРЕГАЛНИЧКА“, „ШТИПСКА“, „БРАНИСЛАВ НУШИЌ“ И „ХРИСТО УЗУНОВ“

Со денешното асфалтирање на улицата „Брегалничка“, општина Битола, ја завршува реализацијата на проектот за рехабилитација на коловоз на оваа улица,...