user2 user2

Author Archives: user2 user2

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА БИТОЛА И ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ БИБЕВСКИ

Градоначалникот на општина Битола Тони Коњановски и претседателката на здружението Бибевски, Јулијана Силјановска, потпишаа Меморандум за соработка кој има за...

СЕ ИЗГОТВУВААТ НАД 65 НОВИ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЦЕЛОСНИОТ ИЗГЛЕД НА ОПШТИНА БИТОЛА

Интегрално обраќање на градоначалникот Тони Коњановски на 17-тата седница на Советот на општина Битола „Почитувана Претседателка на Советот на општина...