user2 user2

Author Archives: user2 user2

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ГИ ДОДЕЛИ НАГРАДИТЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ НА ИЗЛОЖБАТА „НАРОДНАТА КУЛТУРА КАКО ТРАЈНА ИНСПИРАЦИЈА ВО МОЕТО ТВОРЕШТВО“

Во Центарот за култура во Битола е отворена 46-тата Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како...