user2 user2

Author Archives: user2 user2

ОД ПОНЕДЕЛНИК ПОЧНУВА ПРЕДАВАЊЕТО НА КОРИСТЕНИТЕ ПЕЧКИ ОД ДОМАЌИНСТВАТА КОИ БЕА СУБВЕНЦИОНИРАНИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

Од понеделник 21.06.2021 год, започнува предавањето на печките на тврди или фосилни горива за носителите на домаќинствата, кои беа субвенционирани...

ЕВРОПСКИ ИСКУСТВА ОД ВЛИЈАНИЕТО НА КОВИД ПАНДЕМИЈАТА ВРЗ СОЦИО-ПОЛИТИЧКИТЕ И ДЕМОКРАТСКИТЕ ПРОЦЕСИ ВО ГРАДОВИТЕ

Градоначалничката на Општина Битола м-р Наташа Петровска беше дел од сесијата на Конгресот на локалните и регионалните власти на Советот...