user2 user2

Author Archives: user2 user2

ДЕЛ ОД НАДЛЕЖНИТЕ НА СРЕДБА ЗА БЕЗБЕДНОСТА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КОН МЕЏИТЛИЈА – ОПШТИНАТА ЌЕ ПОБАРА ДЕТАЛИ ЗА ДИНАМИКАТА НА ИЗВЕДБА

На иницијатива на градоначалникот Тони Коњановски денес се одржа средба со релевантните институции вклучени во изведување на проектот за реконструкција...