user2 user2

Author Archives: user2 user2

ПОДРАЧНОТО ДАМЕ ГРУЕВ ВО ДОЛНО ОРИЗАРИ, ПРВО УЧИЛИШТЕ КОЕ ЌЕ ДОБИЕ ФОТОВОЛТАИЦИ ВО БИТОЛА

Во кабинетот на градоначалникот Тони Коњановски, денес беше потпишан трипартитниот договор, по кој започнуваат оперативните активности за поставување на фотоволтаици...