user2 user2

Author Archives: user2 user2

НЕ Е ДОЦНА ДА НАДВЛАДЕЕ РАЗУМОТ, РЕБАЛАНСОТ НА БУЏЕТОТ ТРЕБА ДА БИДЕ ДОНЕСЕН ЗА ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПРОЕКТИТЕ ВО ИНТЕРЕС НА ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Интегрален текст од обраќањето на градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, на 30-тата седница на Советот на општина Битола Почитувана...