user2 user2

Author Archives: user2 user2

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ЈА ДОДЕЛИ НАГРАДАТА ОД ПУБЛИКАТА НА ФЕСТИВАЛОТ НА МОНОДРАМА

На последниот фестивалски ден од годинешното 22 издание на Интернационалниот фестивал на монодрама, беа доделени наградите на најдобрите актери. Градоначалничката...