user2 user2

Author Archives: user2 user2

СО ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦАТА ВЕРА ЦИРИВИРИ – ТРЕНА, ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА РАБОТИ НА 12 УЛИЦИ ОД ПРЕДВИДЕНИТЕ 23

Денес почнаа теренските активности на ул. „Вера Циривири – Трена“, со кои се предвидува рехабилитација на коловозот на оваа улица...