user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ НА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈАТА НА СВЕТСКА БАНКА: ПРАВЕДНАТА ТРАНЗИЦИЈА НА РЕГИОНИТЕ СО ЈАГЛЕН МОРА ДА СЕ ОДВИВА СО АКТИВНА ВКЛУЧЕНОСТ НА ГРАЃАНИТЕ

Добра информираност, стратешка подготвеност и активна вклученост на сите засегнати страни, почнувајќи оддолу нагоре, односно од граѓаните и локалната самоуправа,...

ЗИМСКАТА ПРИКАЗНА И НОВОГОДИШНИОТ БЛЕСОК НА БИТОЛА ЌЕ ЗАПОЧНАТ ОД СТАРАТА БИТОЛСКА ЧАРШИЈА

Низ приказните од Старата битолска чаршија исполнети со историјата, традицијата и безвремениот мелос, Битола започнува да ја ткае својата Зимска...

ИНИЦИЈАТИВИ НА ЛЕСС ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА МОЖНОСТИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ОРГАНИЗИРАНА ТУРИСТИЧКА ПОНУДА НА БИТОЛА НИЗ ЗИМСКА ПРИКАЗНА

Локалниот економско социјален совет, денес ја одржа четвртата седница, на која беа продолжени мандатите на претседавачот Гордана Балтовска, како претставник...