user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ НА УВИД НА АКТИВНОСТИТЕ И ПОДГОТВЕНОСТА НА ЗИМСКАТА СЛУЖБА

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, денеска го посети јавното претпријатие Нискоградба, со цел согледување на динамиката со која работи...

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ НА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕГИОНАЛНАТА СТОПАНСКА КОМОРА И СОПСТВЕНИК НА „ВЕМИЛК“ И „ХЕМОМЕТАЛ“

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, оствари средба со претседателот на Регионалната стопанска комора со седиште во Битола, Мирко Велковски,...

ДОДЕКА СЕ ОДВИВААТ ПОДГОТВКИТЕ ЗА НОВАТА ГРАДЕЖНА СЕЗОНА, ОПШТИНАТА ВРШИ ПРОВЕРКА НА ЛОКАЦИИТЕ, КАДЕ ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТИ ТРЕБА ДА СЕ ДОЗАВРШАТ

Со цел утврдување на потребната динамика на работа во периодот кој претстои, општинските стручни служби, додека се подготвуваат за новата...