user1 user1

Author Archives: user1 user1

ПО ПОВОД ДЕНОТ НА РЕТКИ БОЛЕСТИ: БЛАГОДАРНОСТ ДО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗА ИНИЦИЈАТИВАТА СО КОЈА ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ ДОБИЈА ПОДДРШКА ОД ОПШТИНАТА

Здружението „Хепар центар“ и Здружението на граѓани за ретки болести „Живот со предизвици, во пресрет на 28 февруари, Денот на...