user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА БИТОЛА, КОРЧА И КОЖАНИ ЗАПОЧНУВААТ СОРАБОТКА ВО ОБЛАСТИТЕ: ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈА

После неодамнешното потпишување на Меморандумот за соработка, денес се одржа првиот официјален состанок на Градоначалникот на Битола, Тони Коњановски, градоначалникот...

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА БИТОЛА И УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ОД СКОПЈЕ

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА БИТОЛА И УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ ОД СКОПЈЕ Градоначалникот Тони Коњановски и ректорот,...

СОВЕТОТ ЕДНОГЛАСНО ЈА УСВОИ ОДЛУКАТА ЗА БРИШЕЊЕ НА МИКРОЛОКАЦИЈАТА ЗА ПОСТАВУВАЊЕ УРБАНА ОПРЕМА КАЈ ФУДБАЛСКИОТ СТАДИОН

На барање на претседателката на Советот, Габриела Илиевска, дневниот ред на денешната Седница на Советот на општина Битола, беше дополнет...