user1 user1

Author Archives: user1 user1

„ПОДДРШКА НА ЛОКАЛНИОТ БИЗНИС ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ“ – ОДРЖАНА ЈАВНА ДИСКУСИЈА ВО РАМКИТЕ НА ПРОГРАМАТА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА БИТОЛА

Како дел од Програмата по повод одбележувањето на Денот на ослободувањето на Битола, во организација на Младинскиот културен центар, во...

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА СВР БИТОЛА ЌЕ СЕ ЗАЛОЖАТ ЗА ТРАЈНО И КООРДИНИРАНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЧЕШМАТА КАЈ КИСЕЛА ВОДА

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и претставници на СВР Битола, денес, извршија увид во месноста Кисела вода, каде се...