user1 user1

Author Archives: user1 user1

СЕКРЕТАРОТ БОРЧЕ ДИМИТРОВСКИ ВО БРИСЕЛ: ПРАВЕДНАТА ТРАНЗИЦИЈА ВО ЕНЕРГЕТИКАТА ВО МАКЕДОНИЈА ДА СЕ ВОДИ ОД НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА ТРАНЗИЦИЈА СО СЕДИШТЕ ВО БИТОЛА

„Можат ли политиките на ЕУ да ја поттикнат декарбонизацијата во Западен Балкан?“, беше тема на панел дискусијата во Европскиот парламент...