user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА СО ПРЕДЛОГ ДО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА: ДОНЕСУВАЊЕ ОДЛУКА ЗА ДОНАЦИЈА ОД 20.000 ЕВРА ЗА ЦЕНТАРОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ЗА БРЗИ КОВИД ТЕСТОВИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, предложи на денешната седница на Советот на Општина Битола, да се донесе одлука...

ПРОМОВИРАНА СТУДИЈАТА “МАПИРАЊЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ВКЛУЧУВАЊЕ НА РОМСКАТА ЗАЕДНИЦА ВО НАСЕЛБАТА БАИР ВО ОПШТИНА БИТОЛА”

Денес во месната зедница “Димитар Влахов”, во населба Баир, во присуство на Амбасадорката на Швајцарија Н.Е Сибил Зутер Техада, Преда...