user1 user1

Author Archives: user1 user1

НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ 8 СЕПТЕМВРИ! НЕКА НИ Е ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА! ДА ЈА СОЧУВАМЕ САМОСТОЈНОСТА, СУВЕРЕНОСТА И НЕЗАВИСНОСТА НА НАШАТА ДРЖАВА!

По повод денот на независноста на Република Македонија – 8 Септември, денеска пред споменикот на НОАВМ во Битола, свежо цвеќе...